Nieuws

nieuwsbrief 19 september 2021

Submitted by marijke on Mon, 09/20/2021 - 13:44

Beste sporters,

Zoals in de vorige persconferentie al werd vermeld mochten de kleedruimtes en de kantines weer worden gebruikt, mits de 1,5 meter gehanteerd kon worden.

In de sportschool konden we niet aan deze voorwaarde voldoen.

M.i.v zaterdag 25 september vervalt echter de 1,5 meter regel en kunnen we weer op de normale manier van het sportinstituut gebruik maken.

Dat wil zeggen dat de tijdsloten verdwijnen, reserveren niet meer nodig is ( wel de sportpas door de lezer), de kleedruimtes weer gebruikt mogen worden en dat er weer een kop koffie kan worden geschonken.

Voor de fitness zullen de emmertjes met schoonmaakmiddel en papier niet meer verplicht zijn maar voor degene die dit toch als prettig hebben ervaren zullen deze wel beschikbaar blijven.

Hoewel de 1,5 meter regel losgelaten wordt stellen we het wel op prijs toch nog een gepaste afstand te houden.  Alleen met zijn alle kunnen we een 3e lockdown voorkomen.

Vanaf zaterdag de 25e gaan we via de voordeur naar binnen en weer naar buiten.

 

Het team van Sportinstituut Pijnacker is er klaar voor. Jullie ook?

leswijziging

Submitted by marijke on Fri, 09/03/2021 - 15:53

De yogales is een pilates les geworden. Deze start maandag om 9.15 uur.

 

nieuwsbrief 1 juli 2021

Submitted by marijke on Fri, 07/02/2021 - 08:32

Aan alle sporters, ouders en verzorgers.

De zomervakantie is van zaterdag 17juli t/m zondag 29 augustus.

Normaal draaien we dan met een zomerrooster, Alleen omdat we al zolang dicht hebben moeten zijn blijft het normale rooster zoveel mogelijk gehandhaafd.  In deze periode zijn er wel een aantal instructeurs op vakantie. Nog niet alle medewerkers hebben al een vaste vakantieplannig gemaakt. Mocht een les hierdoor komen te vervallen dan laten we dit uiteraard zo spoedig mogelijk weten.  Hou de je Email en de website in de gaten.

De lessen in Delfgauw komen in deze periode te vervallen en kunnen gebruik maken van het lesaanbod in Pijnacker.

Voor alle jeugd vervallen alle lessen maar zal er op de denderdagen van 17.00 – 18.00 uur een sportinstuif worden gehouden waar onder ander spelvormen en ander sporten zullen worden gegeven.

Wel heel belangrijk,  Blijf reserveren. 

 

Wij, Het team van het Sportinstituut, wensen jullie een prettige vakantie en blijf gezond.

 

Update Corona nieuws 17 mei 2021

Submitted by marijke on Mon, 05/17/2021 - 19:19

Beste sporters,

 

We mogen weer binnen sporten, ook al is het onder strikte voorwaarden.

 

De werkwijze is grotendeels zoals het ook voor de lockdown.

Voor alle sporten geldt:   5 minuten voor de les begint gaat de voordeur open en 1 minuut voor de les begint gaat deze weer dicht. Je hebt alleen toegang met je mondkapje voor.

Uiteraard bij binnenkomst de handen desinfecteren en op de lijst aangeven dat je er bent en dat je gezond bent. Hou je sportpas bij de hand zodat er een snelle doorstroom blijft naar de ruimtes.

 

Voor de fitnes:  Je kan je schoenen weer wisselen op de stoelen in de bar onder de stoel staat weer een emmer met een spray en een keukenrol die je mee de fitness in neemt. In de fitness mag je je mondkapje afdoen. Iedereen maakt het toestel wat hij/zij wil gebruiken eerst schoon en ook na het gebruik van het toestel maak je het even schoon. Na de training gooi je de gebruikte keukenrol in de prullenbak beneden bij de bar en zet je de emmer op de voetenbar bij de prullenbak. Dan wissel je je schoenen en kan je via de cardioruimte weer naar buiten.

 

Voor de zaalsporten:

Net als voor de lockdown zullen er in de zaal lijnen gespannen en kruisjes op de mat geplakt zijn. Via het middenpad loop je naar een kruisje en wacht je bij de muur of de spiegel tot de les begint. Dan mag je mondkapje weer af. Zo houden we tijdens het vullen van de zaal ruim voldoende afstand van elkaar en kan iedereen veilig naar zijn plek lopen. Er zijn 8 vakken met elk 2 kruisjes erin. Het is wel de bedoeling dat we met dat 2 tal in ons eigen vak blijven. De kruisjes liggen meer dan 2 meter uit elkaar. Voor de pilates en yoga lessen is het wel aan te bevelen om een extra trui of iets dergelijks mee te nemen. Dit omdat we wel voldoende moeten ventileren. Na de les verlaten jullie het pand weer via de achterdeur.

 

Spinning

Na het handen schoonmaken en het invullen van de presentielijst, welke in de spinningruimte zal liggen staat er bij elke fiets een krukje en schoonmaakmiddel. Het krukje kan je gebruiken om je schoenen te wisselen en het schoonmaak middel om na de training je fiets schoon te maken. Jullie komen dus niet in het bargedeelte.

 

Voor de jeugdlessen:

Zij hoeven geen presentielijst in te vullen. Zij moeten wel hun pas door de lezer halen. Ook zij komen via de achterdeur weer naar buiten.

 

Het is een beetje aanpassen, maar we mogen weer.

 

We hopen jullie vanaf woensdag allemaal weer te zien. Het is ook door jullie steun en support dat we de deuren weer kunnen openen.

 

Het team van Sportinstituut Pijnacker

 

 

 

Schoolvakanties 2020-2021

Submitted by marijke on Fri, 09/01/2017 - 20:07

Vakanties schoolperiode 2020-2021:
Herfstvakantie: 19-10-2020 t/m 23-10-2020
Kerstvakantie: 21-12-2020 t/m 01-01-2021
Voorjaarsvakantie: 22-02-2021 t/m 26-02-2021
Goede Vrijdag/Pasen: 02-04-2021 t/m 05-04-2021
Meivakantie: 26-04-2021 t/m 07-05-2021
Hemelvaart: 13-05-2021 t/m 14-05-2021
Pinksteren: 24-5-2021
Zomervakantie: 19-07-2021 t/m 27-08-2021

Judo examens 2019-2020

Submitted by marijke on Fri, 09/01/2017 - 20:04

Tot nader bericht zullen er geen examens worden afgenomen. Wij hopen zo spoedig mogelijk nieuwe data te kunnen plaatsen.

Jeugdsportfonds

Submitted by marijke on Mon, 07/17/2017 - 20:08

Wij werken samen met het Jeugdsportfonds

Wil uw kind op sport maar heeft u geen geld om de contributie te betalen? Dan komt u wellicht in aanmerking voor een bijdrage van het Jeugdsportfonds. Dit fonds betaalt (een groot deel van) de kosten voor de sportclub voor gezinnen met een minimum inkomen of schulden.

Voor alle kinderen is het belangrijk om te kunnen sporten ook als de ouders/verzorgers minder geld hebben. Het Jeugdsportfonds biedt deze kinderen de kans om toch hieraan deel te nemen.
Voor sport geeft het Jeugdsportfonds een bijdrage tot maximaal € 225,- per 12 maanden inclusief eventuele attributen en/of kleding.

Voor meer informatie en de spelregels van uw gemeente kunt u kijken op Jeugdsportfonds

Spreekbeurttas JBN

Submitted by marijke on Tue, 05/12/2015 - 20:09

Nieuw: 

We hebben een spreekbeurt tas die u kunt lenen voor een spreekbeurt over judo. U betaalt hiervoor een borg van € 10,- 
Graag even van tevoren een mail naar info@sportinstituutpijnacker.nl om te reserveren.

Info van JBN: 

“Een tas vol informatie en kennis"

Elk kind wil wel eens een spreekbeurt houden over zijn favoriete sport! In samenwerking met de NVJJL heeft de Judo Bond Nederland een spreekbeurttas ontwikkelend. De spreekbeurttas is te bestellen door clubs, deze kunnen de tas uitlenen aan de leden. Het is ook mogelijk om de tas particulier te bestellen.

Inhoud spreekbeurttas:
- Folder JBN 
- Kyugraaddiploma 
- Judo-informatie voor de jeugd 
- Placemat "de weg naar de zwarte band" 
- Een zwarte band 
- Een stukje van elke judoband 
- Foto van Jigoro Kano 
- DVD Kennismaken met Judo 
- Tips voor de spreekbeurt 
- Boekenlijst en websitelijst 
- Judo, Aikido en Jiu Jitsu, wat is dat? 
- Verhalen over judotoppers 
- Diverse foto's (o.a. Anton Geesink)