Belangrijk nieuws, lees dit goed door

Submitted by marijke on Thu, 03/26/2020 - 18:46

Steunen jullie ons? Dan staan wij straks weer voor jullie klaar!

 

Beste sporters, 

 

We missen jullie en hopen dat iedereen nog steeds in goede gezondheid verkeert. Juist in een periode dat een gezonde levensstijl en weerstand essentieel is, hebben wij de deur moeten sluiten, dat spijt ons ten zeerste.

We hopen wel dat iedereen in beweging blijft. Daarin proberen we jullie te ondersteunen met o.a. de  filmpjes van onze instructeurs maar ook de online work-outs van FitSnacks.tv.  Kijk regelmatig op onze site www.sportinstituutpijnacker.nl voor actuele informatie.

Op 1 april a.s. moeten we de nieuwe maand/kwartaal contributie gaan incasseren. Dat voelt wel tegenstrijdig omdat we gesloten zijn en dat we onze diensten niet kunnen aanbieden in deze overmachtssituatie. Onze vaste lasten gaan wel gewoon door en de aangekondigde overheidssteun laat voorlopig op zich wachten. Wij vragen jullie begrip voor onze situatie

Als voorlopige compensatie hebben wij een overeenkomst gesloten met FitSnacks.tv. Hiervan kunnen jullie zolang er geen lessen zijn gebruik van maken. Om je hiervoor aan te melden stuur je een email met je naam en adres naar corona@sportinstituutpijnacker.nl. Hierna ontvang je van ons de instructies en de inlogcode.

 

Wij vragen jullie om ons te blijven steunen en de betalingen niet te storneren.

Uiteraard denken wij na hoe we jullie hiervoor kunnen bedanken en compenseren.

 

Wees voorzichtig en hopelijk gezond en wel tot snel.

 

Het team van Sportinstituut Pijnacker