Protocol sporten en rooster vanaf 29 juni

Submitted by peter on Mon, 06/29/2020 - 15:11

Beste leden,

Namens het hele team van het Sportinstituut nogmaals dank voor jullie steun en vertrouwen.

Gelukkig mogen we weer binnen gaan sporten, hetzij in beperkte mate. Buiten is ook heel fijn maar ben je toch afhankelijk van het weer.

Het rooster voor het binnensporten gaat er anders uitzien. Wij hebben dit jaar geen zomerrooster. Voor de diverse sporten gelden bepaalde regels. Lees ze goed door!

Iedereen moet zich aanmelden zodat wij weten wie er komen en dat er niet meer personen binnen zijn dan toegestaan. Hier staat het rooster per dag. Om te reserveren klik op het tijdstip. Dan wordt er een e-mail aangemaakt met een code die het eenvoudiger maakt voor ons om te bepalen om welke les dit gaat. Aan de hand van het e-mail adres kunnen wij dan bepalen om wie het gaat. Gebruik dus het e-mail adres waaronder jullie bekend zijn.

 

Met name voor de fitness beoefenaars zijn er ingrijpende wijzigingen. De aanwezige toestellen zijn in twee vaste circuits verdeeld. Aan een tijdslot van een uur zit een vast circuit gekoppeld. Dit om voldoende ruimte creëren tussen de toestellen en tussentijds schoonmaken mogelijk te maken. 

 

Omdat iedereen zich moet aanmelden om deel te kunnen nemen aan een training geldt er een minimum van 5 sporters. Anders gaat de training niet door.

 

De zaallessen duren nu 55 minuten om de zaal voldoende te kunnen ventileren voor de volgende groep.

Aan de volgende eisen van de overheid moeten wij voldoen:

  1. Personen die komen sporten zijn vrij van (corona gerelateerde) klachten.
  2. Reserveren en afmelden is verplicht. Wij moeten de bezoekers registreren zodat er een contactonderzoek kan plaats vinden bij een eventuele besmetting.
  3. Er geldt een maximum aantal personen per les.
  4. 1.5 meter afstand houden van mede-sporters en instructeur.
  5. Met de roosters is rekening gehouden dat zaal sporters en fitness sporters niet tegelijk beginnen om contact tussen de groepen te vermijden.
  6. Kleedkamers en kluisjes mogen niet gebruikt worden. Kom in sportkleding!
  7. Er is één toilet beschikbaar, maar alleen bij uitzondering te gebruiken. Ga voor de training thuis naar het toilet.
  8. De horeca blijft voorlopig gesloten.

 

Mocht het zo zijn dat een buitengewoon opsporings ambtenaar (BOA) beveelt te stoppen, om wat voor reden ook, dan wordt er ook direct gestopt met de training. Niemand gaat de discussie aan met deze persoon. Volg de instructies op van de instructeur.

 

Als we ons allemaal aan de protocollen houden moet het goedkomen. Protocollen zijn bijgevoegd. Lees deze goed door!

 

Tot heel snel weer in het Sportinstituut.

 

Namens het team van Sportinstituut Pijnacker.