FITTERGY SPORTVASTEN IS GEEN DIEET, HET IS EEN LIFESTYLE

Binnen 10 dagen slanker, fitter en energieker

FITTERGY Sportvasten is een unieke trainingsmethode om je lichaam een 'Switch' van suiker- naar vetverbranding te laten maken. Door de specifieke combinatie van sporten, sapvasten en het gebruik van bepaalde voedingssupplementen worden je spieren en lever getraind in het verbruik van vet in plaats van suiker. Het resultaat voel en zie je al binnen 10 dagen. Dit resultaat kan je makkelijk vasthouden. FITTERGY is de kickstart naar een gezonde lifestyle!

Wetenschappelijk bewezen effectief

Om de succesvolle resultaten en de kwaliteit van FITTERGY te kunnen garanderen en verbeteren, investeert Fittergy Sportvasten in wetenschappelijk onderzoek. Uit onderzoek is gebleken dat het verloren gewicht uit vet bestaat. Ook is naar voren gekomen dat het viscerale inwendige vet verdwijnt.

De 10-daagse FITTERGY Sportvastenkuur doe je onder begeleiding van een FITTERGY Coach. Fittergy Sportvasten begint met drie afbouwdagen. In de afbouwdagen doe je aanpassingen in je voeding. Vervolgens ga je twee tot drie dagen sapvasten. Daarna bouw je in de laatste vier dagen je voeding weer gecontroleerd op.

Tijdens de gehele kuur sport je iedere dag op een bepaalde intensiteit 20 tot 30 minuten. De intensiteit wordt persoonlijk voor jou bepaald door je coach. Zodra je suikerverbranding is geswitchted naar vetverbranding heb je het doel van de kuur behaald.

Je nieuwe lifestyle is begonnen!

Maak vandaag nog een afspraak met onze Fittergy Sportvasten coach Rinus Bosman!