Voeding

Voeding is een belangrijk concept in het dagelijks leven. Niet alleen om te overleven maar ook om gezond mee te worden/blijven.

Waar wij ons op focussen is gezonde voeding, een beter eetpatroon en met regelmaat eten. Dit doen wij door middel van één op één begeleiding en voorlichting aan te bieden, ook in combinatie met sport.

Sport

Sport is belangrijk voor de gezondheid. Er zijn zoveel verschillende manieren om kracht of conditie of beiden te verbeteren of te onderhouden. We begeleiden u op uw eigen niveau en streven samen naar uw doel.

Combinatie voeding en sport

Om een optimaal en zo gezond mogelijk leven te leiden is een goede combinatie tussen gezonde voeding en voldoende beweging nodig. Voor iedere persoon zoeken wij een passende, individuele oplossing waarbij we het doel voor ogen houden. Alleen sport of alleen voeding zou uw gezondheid deels verbeteren maar in combinatie gaat dit een stuk sneller en zult u sneller resultaten zien.

Voedingscoach vs diëtist

Om verwarring te voorkomen leggen wij uit wat het verschil is tussen een voedingscoach en een diëtist.

Een diëtist behandelt personen met medische klachten, ernstige gewichtsproblemen en extreme behandelmethodes. Wij als lifestyle coaches richten ons vooral op een gezondere levensstijl, gezondere voeding, betere keuzes, ook kijken wij naar het totaal plaatje.

Bij ons krijgt u advies op maat;
We kijken samen naar uw voedingsgewoontes, maar ook naar uw eet- en leefpatroon.
We bespreken uw beweegpatroon en proberen daar een passend schema voor te maken.
We gaan samen voor een resultaat op een manier waarbij u zich prettig voelt.

Wat kunnen wij voor u doen?

Zit u niet helemaal lekker in uw vel en wilt u wel eens weten of dat met uw voedingspatroon te maken heeft? Wilt u weten of u wel gezond eet en alles binnen krijgt dat u nodig heeft?
Maak dan gewoon een afspraak!
We kunnen dan samen kijken wat mogelijk is en welke voordelen u dat op kan leveren. Soms levert een kleine aanpassing al grote resultaten.

Tijdens onze eerste afspraak maken we kennis en stellen we vast waarbij we u kunnen helpen.
Deze intake-afspraak is gratis en geheel vrijblijvend


Voor informatie of afspraak kunt u mailen naar voeding@sportinstituutpijnacker.nl